FORMÅL, AKTIVITETER OG MEDLEMMER

"Det bedste ved et billede er, at det aldrig ændres, selv når folkene i det gør."

- Andy Warhol

FORMÅL

Klub Key Point  er en fotoklub etableret med det formål, at skabe et aktivt kreativt fælleskab, hvor medlemmer alle synes det er sjovt at fotografere og ønsker et sted, hvor de kan udfolde deres kreative evner og opnå en høj grad af teknisk sparring fra professionelle undervisere og andre medlemmer.


Klub Key Point er etableret - og faciliteres - af professionelle fotografer som lever af fotografi og undervisning.


Formålet med klubben er, at skabe interesse for fotografering og skabe et kreativt frirum, hvor alle, der synes det er sjovt at fotografere, er velkomne.


Klubben har en tæt tilknytning til Fotografuddannelsen, hvilket giver unikke muligheder for adgang til undervisningsmateriale samt rabat på kurser og workshops - se mere på www.fotografuddannelse.nu


Navnet “Key point” er valgt fordi udgangspunktet for klubben er, at medlemmerne skal lære at komme “hele vejen rundt” om fotografiets kunst. Vores målsætning er, at skabe en klub hvor alle kan være med og alle kan give til - og lære af - hinanden. Du kan lære noget uanset hvor uerfaren eller erfaren du måtte være.


AKTIVITETER

Der er klubaften 1 gang om ugen. Programmet for klubaftener fastsættes halvårligt baseret på medlemmernes ønsker, og hvad der måtte røre sig inden for fotografering.


Klubaftenerne kører i en fast struktureret ramme således at der afholdes både tekniske, inspirerende, kreative og evaluerende aftener. Du kan således opnå en god teknisk indsigt, prøve at bruge din læring  i en ny sammenhæng og få både ideer, kreative indspark samt konstruktiv feedback på din fotografering.

Formen på selve klubaftenen varierer fra tema til tema. Der vil være besøg af eksterne undervisere og/eller foredragsholdere og evt. oplæg fra klubbens egne medlemmer.


Udover selve fotograferingen arbejdes der også med f.eks. billedredigering, print, lyslægning, indramning af billeder, billedananalyse og meget andet.


Det er hensigten, at der skabes interessegrupper henover et medlemsår. Grupperne er selvorganiserende og impulsive events kan opstå. Der kan hele tiden opstå nye interessegrupper ligesom de kan nedlægges hvis medlemmerne får andre interesser.


Klubben arrangerer udflugter, workshops, udstillinger og konkurrencedeltagelser henover året.


Klubbens aktiviteter og struktur er baseret på medlemmernes feedback og interesser.


Klubben faciliterer et lukket onlinemiljø hvor medlemmerne kan sparre med hinanden.


MEDLEMMER

Klubben er en kreativ legeplads hvor du kan udvikle dine tekniske færdigheder og kreativitet - uanset hvilket udgangspunkt du kommer med (begynder/øvet).


Det er en klub med et højt aktivitetsniveau, som muliggør at man kan udvikle sig i mange retninger, afhængigt af  eget ambitionsniveau.

Der er løbende tilgang af nye medlemmer. Nye medlemmer bydes velkommen til klubben på hver klubaften, hvor man introduceres til klubbens “dagligdag” og faciliteter.Organisation

Da klubben ikke får tilskud fra staten eller andre steder drives Klub Key Point som en virksomhed. Det er vigtigt, at klubben drives med en sund og sammenhængende økonomi. Det er samtidig vigtigt for os, at der er kort vej fra idé til handling. Det vil sige, at opstår der nye ideer eller ønsker blandt klubbens medlemmer vil disse relativt hurtigt iværksættes.


Det er hensigten, at klubbens medlemmer oplever Klub Key Point værende  mere end en fotoklub, men dog mindre end en fotografuddannelse.Kim Skovsby

Kim Skovsby har fotograferet professionelt siden 1992, og har fotograferet alt fra manden på gaden til  popstjerner  og kongelige.


I 2005 blev Kim tilknyttet Canon som ekstern underviser for både nybegyndere og professionelle fotografer.


Kim har udgivet flere foto DVD'er. Har afholdt utallige fotokurser på alle niveauer og i 2011 åbnede han Key Point Photography Academy som er en 2 årig weekend basseret fotografuddannelse.

LOKATION

Klubben har til huse i Lyfaparken i Måløv, 200 m. fra Kildedal station og med gode gratis parkeringsforhold. Der er undervisingslokaler og et 180 kvm studie.


Studiet er etableret med 3 faste studier, grønne udendørsområder og højt til loftet.


Studiet kan lejes på timesbasis af klubbens medlemmer, både til fotografering og mødeafholdelse. Booking foregår via online bookingkalendersystem.Susanne Bøgeskov Fischer

Susanne Fischer har fotograferet    som amatør fotograf i  en lang årrække før hun i 2016 påbegyndte fotografuddannelsen og allerede efter et år slog sig ned som fuldtidsfotograf med eget studie i Måløv.


Herfra har hun skabt en sund virksomhed med speciale i portrætfotografering og  rådgivning i visuel  identitet.


Susanne er en erfaren underviser og fungerer som mentor for en række iværksættere    også indenfor fotografi.

Eksterne undervisere

Susanne eller Kim vil som udgangspunkt  være til stede til  klubaftener.

 

Vi vil i høj grad inddrage eksterne fotografer, undervisere og inspiratorer/specialister.


Se programmet her