Danmarks sjoveste billede
FOTOKLUB

FOTOKONKURRENCE: DANMARKS SJOVESTE BILLEDE

Konkurrencen handler om kreativitet og om at skabe følelser med dine billeder. Og ja så trænger vi da til at grine lidt ovenpå en periode hvor vi har skulle vænne os til en ny hverdag.

Vi kender alle de billeder hvor vi simpelthen ikke kan lade være med at grine. Og lige når vi har grinet færdig sidder vi stadig med et smil på læben og går på opdagelse i billedet. Hvad sker der? Hvordan har fotografen lavet det? Vi imponeres måske over fotografens timing og også over modet til faktisk at lade billedet leve.

Vi håber, at se en masse billeder med fantastisk timing og måske også en masse iscenesatte billeder. Vi vil, løbende under konkurrencen, lave små udsendelser der handler om kreativitet og om hvordan man sikrer et afbalanceret billede som man kan finde rundt i. Altsammen læring der passer på den generelle teori om fotografering og som du sagtens kan se selvom du ikke deltager i konkurrencen.

Følg os på Facebook for løbende info.

Hav det sjovt!

VILKÅR:

HVEM KAN DELTAGE?

Alle der har et kamera hvad enten det er en mobiltelefon eller kamera og uanset om du er nybegynder eller har erfaring med at fotografere.

SÅDAN INDSENDER DU BILLEDE

Indsend dit billede til os ved at gå ind på dette link:

På siden står hvordan du sender os billederne samt du kan se det i en lille video.

Vi vil meget gerne have billederne løbende. Hver måned udvælger vi et vinderbillede som kan vinde en fotorelateret præmie til en værdi af minimum 1.000 kr.

Du kan max indsende 3 billeder pr. måned (forbehold for ændringer her)

FÅ PERSONLIG BILLEDEKRITIK PÅ DIT BILLEDE

Hver måned vil Susanne og Kim kigge de indsendte billeder igennem, kommentere billederne så der også kan komme en læringsprocess ud af det for fotointeresserede

KONKURRENCEPERIODE:

Konkurrencen løber fra 1.juni til 31.august 2020

DETTE KAN DU VINDE

Vi arbejder sammen med vores samarbejdspartnere på at finde den helt rigtige præmie til jer.

Fotoklub