Fotobanko 2020

SÅDAN SPILLER VI

1. Vælg den plade du ønsker at spille på. Hver deltager må kun spille på en plade. Der kan godt være flere spillere på samme plade. Du kan se pladerne i albummet "Fotobanko 2020" i vores Facebookgruppe.
  2. Løs de opgaver der svarer til de numre, der står på din plade. Opgaverne skal løses kreativt, sjovt og så fototeknisk "korrekt" som muligt. Listen over opgaver kan ses her eller på klubbens facebookgruppe.
  3. Når man har banko skriver man BANKO i kommentarfeltet i vores facebookgruppe.
  4. Indsend dine billeder senest den 8. december 2020 kl. 18.00. Den 9. december afslører vi billederne og vinderne i en online udsendelse

REGLER

• Der må afleveres 1 billede pr. nummer.
  • Billederne skal være navngivet med nummer, navn og fotoklub (Eks. 17_Susanne Fischer_Klubkeypoint.jpg). Sker dette ikke korrekt kan vi ikke vurdere billederne og dermed udgår billederne af spillet.
  • Alle billeder indsendes samlet via https://klubkeypoint.dk/upload-billeder.html . Billeder der indsendes enkeltvis udgår af spillet.
  • Der må max bruges 5 skuffebilleder.
  • Der må ikke anvendes billeder I har vist før.
  • Alle der får pladen fuld går videre til bankofinalen. Får ingen pladen fuld går dem med 2 rækker fuld videre. Får ingen 2 rækker, er det dem med 1 række fuld, som går i finalen. I finalen bedømmes billederne og der gives en præmie til den bedste bankoserie. Præmien er et gavekort på 1.000 til enten Kamerahuset eller til FlashFotoVideo. Præmien kan ikke byttes eller opdeles mellem de to butikker.
  • Billederne må ikke deles løbende.

LEG MED

NÅR VI SPILLER FOTOBANKO

Vores fotobanko for 2020 går ud på at du vælger en plade du vil spille på og løser de opgaver der matcher de numre du har på din bankoplade.

Hvis du får pladen fuld kommer du i bankofinalen hvor vinderen kan vinde et gavekort på 1.000 kr. til enten FlashFotoVideo eller Kamerahuset.

Deltagelse kræver at du er medlem af en fotoklub eller har gået på en af vores uddannelser.

Deadline for indsendelse er 8. december 2020 kl. 18.00

Indsend billeder her: