Klub Key Point Online
FOTOKLUB

Klub Key Point Online

Et online tilbud til dig der gerne vil være med i Danmarks stærkeste fotoklub men ikke har mulighed for at deltage når vi holder klubmøder.

Hvad er Klub Key Point Online?

Klub Key Point Online er et ugentlig online streamet møde på 1,5 time.

Online klubben tilbyder fotointeresserede i hele Danmark at deltage i et virtuelt fællesskab hvor vi, på næsten samme måde som i Klub Key Point, har det formål at lære vores medlemmer en masse om fotografiet.

Online møderne varer 1,5 time og er faciliteteret af Susanne Fischer og Kim Skovsby - præcis som vores almindelige fotoklub.

På online taler vi til, og med, onlinemedlemmerne om fastsatte emner, giver fotokritik, laver undervisning og meget mere.

Hvem kan deltage og hvad skal man bruge?

Alle fotointeresserede kan deltage i vores onlinemøder. Det kræver blot at du har adgang til en computer og kan se med. Du bør også have en facebookprofil (den behøver ikke at være aktiv). Hvis du vil deltage i dialogen og ønsker at dine klubvenner kan se og høre dig er det også en god ide at have mulighed for at give computeren adgang til et webkamera og en mikrofon.

Hvordan foregår et møde?

Når du har meldt dig ind i vores online klub får du en invitation til et lukket facebook fællesskab.

Herinde vil vi hver torsdag dele et link til at deltage i et onlinemøde. Du klikker på linket og vil herinde kunne se og høre aftenens indlæg.

Du kan stille spørgsmål undervejs i udsendelsen - enten skrifteligt eller via dit webkamera og mikrofon.

Hvad koster et medlemsskab?

Prisen for et online medlemsskab er 375 kr. for 6 kalendermåneder.

Dette får du:

- Et ugentlig online klubmøde med 1,5 times undervisning torsdag. Klubmødet optages så du kan have adgang til det efterfølgende selvom du ikke måtte have mulighed for at deltage.

- Adgang til et virtuelt fællesskab med masser af læring og hjælp at hente

- Mulighed for at tilkøbe deltagelse på fællesture og til arrangementer afholdt af Klub Key Point, som det måtte passe i dit program (50 kr. pr event)

Hvad er forskellen på et Onlinemedlemsskab og det almindelige medlemsskab?

Et onlinemedlemsskab giver ikke adgang til vores fysiske klubaftener som, udover læringsforløbet, også består af en masse praktiske opgaver, adgang til interessegrupper og foredrag m.v.

Du kan dog, som online medlem, for bare 50 kr. pr. gang købe dig adgang til f.eks. events og interessegruppemøder.

Hvad er der på programmet?

Se vores programmet for vores onlinemedlemmer her

Hvordan melder du dig ind?

Meld dig ind i vores online klub her

Fotoklub