MEDLEMSSKAB
FOTOKLUB

"Der er altid to personer i et billede, fotografen og beskuren."

- Ansel Adams

1/2 ÅRS MEDLEMSSKAB:

Det får du

• 17 fastlagte klubaftener med bla. oplæg, undervisning, og kreative udfoldelsesmuligheder (udvalgte arrangementer live-streames).
  • 15 timers online begynderkursus på fotografuddannelse.nu (normalpris 999 kr.).
  • 8 timers online lyslægningskursus på fotografuddannelse.nu (normalpris 999 kr.).
  • Mulighed for deltagelse i interessegruppearrangementer og events
  • Rabat på tilkøb af onlinekurser, workshops og temadage på fotografudddannelse.nu.
  • Socialt samvær i lærerigt og kreativt miljø.
  • Adgang til lukket facebookforum, hvor medlemmerne sparre med andre medlemmer og klubbens undervisere.
  • Struktureret læringsforløb med opgaver.
  • Eksklusivaftaler med udvalgte samarbejdspartnere som f.eks. Nordic Digital Lab, FlashFoto og Video samt Kamerahuset.

1.494 KR

pr. halvår

249 KR

pr. måned

Inkluderet onlinekurser til en værdi af 999 kr.

MÅNED MEDLEMSSKAB:

Det får du

• Ugentlige fastlagte klubaftener med bla. oplæg, undervisning, og kreative udfoldelsesmuligheder (udvalgte arrangementer live-streames).
  • Struktureret læringsforløb med opgaver.

Inkluderet onlinekurser til en værdi af 1.998 kr.

1 ÅRS MEDLEMSSKAB:

Det får du

• 31 fastlagte klubaftener med bla. oplæg, undervisning, og kreative udfoldelsesmuligheder (udvalgte arrangementer live-streames)
  • Struktureret læringsforløb med opgaver.
  • Online lightroom kursus på dansk (normalpris 999 kr.)
  • Plus-medlemsskab af fotografuddannelse.nu som giver adgang til en række onlinekurser og videoer om fototeknik, redigering og udstyr (normalpris 349 kr.)

2.388 KR

pr. år

Inkluderet onlinekurser til en værdi af 3.346 kr.

Fotoklub