TEMAER

"Det er underligt, at fotograferne bruger år eller endog hele livet, forsøger at fange øjeblikke, der til sammen,

ikke engang svare til et par timer."

- James Lalropui Keivom

VALG AF TEMAER

Der findes  mange forskellige  typer fotografi, det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

I Klub Key Point forsøger vi, at skabe forskellige interessgrupper som hver især fokuserer på forskellige typer fotografi.

Klubbens medlemmer kan således  deltage i de grupper der har deres interesse. Det betyder, at det hele tiden er medlemmerne selv der  bestemmer hvilke  forskellige fotografiske stilarter der arbejdes med.

På siden her kan du se en liste med forskellige klassiske fotografiske stilarter. Der kunne  sagtens være andre  interessegrupper i klubben. Det er medlemmerne der bestemmer.

Udover de forskellige interessegrupper er  der også  plads til forskellige temaer, som  er relevante og vigtige for alle typer fotografi.

Det kan være temaer om Raw konvertering af billeder , print, eksponering m.v..

Eksempler på nogle af de typer fotografi  vi kan have  interessegrupper for.

• Action
  • Udendørs flash
  • Vanddråber
  • Vilde dyr

Eksempler på temaer vi kan have:

• Billedredigering
  • Raw konventering
  • Billedforståelse
  • Kompositioner
  • Billedanalyse
  • Sådan tester du dit udstyr
  • Udstilling af billeder

FÆLLES KERNE

Alle fotografiske stilarter har samme udgangspunkt - Kameraet... For nogle fotografiske stilarter betyder timingen meget, mens andre typer fotografi lægger vægt på andre ting.

De forskellige interessegrupper i Klub Key Point, gør det muligt for hver gruppe at fordybe sig i de aspekter der er vigtige for deres type fotografi.

Der er også mulighed for, at de forskellige grupper på tværs kan inspirere hinanden.

Der vil også være mulighed for at arrangere udflugter og ture til alverdens steder og lokationer.

Det kunne være alt fra små afte ture til weekender eller måske fotorejser til eksotiske steder.

Mulighederne er mange og det er kun klubbens medlemmer der sætter begrænsningerne.

Fotografer er jo "bare" moderne hulemaler. Det er i høj grad fotografer der er med til at fotælle verdens historier på godt og ondt.